Satakunnan Vihreät ry on nimennyt Kari Keurun ensimmäiseksi kuntavaaliehdokkaakseen Eurajoelle. Keuru työskentelee Humanistisen ammattikorkeakoulun lehtorina ja asuu Luvialla. Hänellä on aiempaa kampanjointikokemusta Joensuusta, jossa hän on toiminut ympäristöministeri Krista Mikkosen vaalitiimissä.

– Lähdin ehdokkaaksi, koska haluan edistää Eurajoella vastuullista taloutta, kestävää kehitystä ja ympäristön suojelua. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että hankinnoissa ja investoinneissa on huomioitava laajasti ympäristövaikutukset ja toiminnan eettisyys, kertoo Keuru.

Kevään kuntavaaleissa Vihreillä on tavoitteena saada listalle vähintään kolme ehdokasta ja historian ensimmäinen vihreä valtuutettu Eurajoelle.

– Viime kuntavaaleissa ensimmäisen vihreän valtuutetun saaminen läpi oli lähellä yhden ehdokkaan listalla. Eurajoella on eduskunta- ja eurovaaleissa osoitettua kannatuspotentiaalia Vihreille. Olen iloinen, että nyt vihreän vaihtoehdon äänestäminen Eurajoella on näissä kuntavaaleissa mahdollista, kommentoi Satakunnan Vihreiden puheenjohtaja Minna-Liisa Salonsaari.