Porissa, Raumalla ja Harjavallassa on jo nyt enemmän vihreitä kuntavaaliehdokkaita kuin viime kuntavaaleissa. Ehdokkaita on nimetty kattavasti myös Ulvilassa, Kankaanpäässä, Eurassa, Huittisissa ja Säkylässä. Vaalien siirrosta johtuen lisää ehdokkaita voi nimetä jokaiseen Satakunnan kaupunkiin ja kuntaan aina 4.5. asti.

Tavoitteenamme on, että mahdollisimman monessa kunnassa olisi mahdollista äänestää vihreää ehdokasta. Olisitko sinä juuri se ehdokas? Tule mukaan hyvähenkiseen ja positiiviseen porukkaamme! Ohjeet kuntavaaliehdokkaaksi ryhtymiseen löytyvät tämän artikkelin lopusta. Huomenna Satakunta on vihreä!

Alle on listattu kaikki ehdokkaamme Satakunnassa. 

Porissa ehdolla ovat Sanna Aaltonen, Tarmo Alava, Timo Aro (sit.) , Elif Elban, Mia Fagerlund, Sanna Grönmark, Harry Guillot, Minna Haavisto, Suvi Heikkilä, Jussi Heikkinen (sit.) , Jaan Kallio, Taina Kilpeläinen, Susanna Kivimäki, Tuomas Koivuviita, Jaana Korkiamäki-Villanen (sit.) , Jari Känä, Anne Kärki, Petri Lammi, Outi Lanzas, Heli Lehti (sit) , Julia Liljegren, Tommi Linho, Heli Mannersuo-Ojansuu, Sami Minkkinen, Petteri Mäkelä, Leena Mäkinen, Sari Nyberg-Tuominen, Tommi Ojala, Laura Pullinen, Anne Rajala, Kaarina Ranne, Tuula Saarinen, Minna-Liisa Salonsaari, Jarkko Santala, Joeli Santikko, Marianne Schrey, Pirjo Seikkula, Riikka Siivonen, Hanna Sinisalmi, Janne Sjöholm, Lillemor Soback, Sini Solala, Milena Stoitcheva (sit.) , Heidi Teinonen, Mika Tuhkanen (sit.) , Maaret Tuomola (sit.) , Hanna Valtokivi (sit.) , Olivia Vaula, Krista Virtanen-Olejniczak, Mirva Virtanen, Reetta Vähätalo-Amhdak, Henri Välikangas (sit.) , Jenni Weber, Tuomas Zacheus, Teija Österlund.

Lisätietoa täältä.

Raumalla ehdokkaina ovat Pasi Alonen, Raija Banerjee, Akseli Ekroth, Pia Erake, Marianna Hanni, Elina Helamaa, Jenni Kauppila, Heikki Koivisto (sit.), Tiina Korsman, Marianne Mäkelä, Pirjo Patala (sit.),  Turkka Suuriniemi, Jenni Taalikka ja Juha-Pekka Vaarala.

Lisätietoa täältä.

Kankaanpäässä nimetyt ehdokkaat ovat Irmeli Elomaa, Elina Kangas, Harri Kangas, Mia Nother ja Matti Velhonoja.

Lisätietoja täältä.

Ulvilassa ehdolla ovat Sakari Aalto, Justus Leppänen ja Tiina Toivonen.

Lisätietoja täällä.

Harjavaltaan nimetyt ehdokkaamme ovat Henry Flinkman, Marjo Siikavirta ja Camilla Virtanen.

Lisätietoja.

Huittisissa ehdolla ovat Katja Laukkanen, Annika Niittymäki ja Esko Rinnevuori.

Lisätietoja: https://www.satakunnanvihreat.fi/huittistenvihreat/

Eurassa ehdolla on Tami Sirèn ja Säkylässä Reetta Hulmi. Säkylä ja Eura kuuluvat Ala-Satakunnan Vihreisiin, joiden nettisivuille pääsee tästä linkistä.

Mikäli haluat edistää omassa kunnassasi tärkeitä palveluita, yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa, suojella arvokasta lähiluontoasi tai pitää kaikki mukana, lähde ehdokkaaksemme! Aiempaa kokemusta politiikasta ei vaadita. Ehdokkaaksemme on mahdollista ryhtyä jokaisessa Satakunnan kunnassa. Voit ilmoittautua ehdokkaaksi joko tällä lomakkeella: www.vihreat.fi/ehdokkaaksi tai ottaa yhteyttä toiminnanjohtajaamme Juuli Ojansuuhun, puh 0413176694 tai juuli.ojansuu@vihreat.fi.