Satakunnan Vihreät ry on valinnut uudeksi puheenjohtajakseen Minna-Liisa Salonsaaren Porista. Minna-Liisa Salonsaari on toiminut kuluvana vuotena Porin seudun Vihreiden varapuheenjohtajana. Hän on filosofian tohtori kulttuuriperinnön tutkimuksen alalta ja työskentelee Raumalla. 

– Tulevaisuudessa toivon näkeväni satakuntalaisten kaupunkien ja kuntien toimivan vielä enemmän yhdessä maakunnan etujen hyväksi. Olen iloinen, että minulla on ollut mahdollisuus suorittaa opintoni Satakunnassa: opiskelin Ulvilan peruskoulussa ja lukiossa sekä valmistuin tohtoriksi Porin yliopistokeskuksessa. Kärkiteemamme kevään kuntavaaleissa ovat koulutus, ympäristö ja ilmasto, köyhyyden torjunta sekä hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, kertoo Minna-Liisa Salonsaari. 

Hallituksen jäseniksi vuodelle 2021 valittiin Irmeli Elomaa Kankaanpäästä, Henry Flinkman Harjavallasta, Tiina Korsman Raumalta, Jari Känä Porista, Katja Laukkanen Huittisista, Jarkko Santala Porista, Tami Sirén Eurasta ja Krista Virtanen-Olejniczak Porista.

Piirin nykyinen puheenjohtaja Marianna Hanni ei asettunut enää ehdolle.

Olen toiminut piirihallituksessa jo monta vuotta ja koen, että olen antanut piirille sen mitä minulla on annettavana. Vihreiden kannatus ja aktiivien määrä on Satakunnassa lisääntynyt. Minna-Liisa Salonsaaren hyvissä käsissä jatkuu nyt se työ, jolla kasvatamme vihreiden kuntapäättäjien määrää koko Satakunnassa ensi kevään kuntavaaleissa, iloitsee Marianna Hanni.

Lisätietoja:

Minna-Liisa Salonsaari, minnaliisas@gmail.com

toiminnanjohtaja Juuli Ojansuu, puh 0413176694