Satakunnan Vihreät asetti lisää ehdokkaita kevään 2025 aluevaaleihin. Nimettyjen joukossa on myös kankaanpääläinen aluevaltuutettu Irmeli Elomaa. 

Irmeli Elomaa on tehnyt pitkän uran lääkärinä ja yrittäjänä. Tämän lisäksi hän toimi melkein 20 vuotta Vihreiden kaupunginvaltuutettuna Kankaanpäässä. Parhaillaan Elomaa edustaa Vihreitä aluehallituksessa.

”Olen kiitollinen kun työtäni arvostetaan ja pyydetään jatkamaan. Nykyhallituksen nuiva rahoituspolitiikka sopeutumisvaatimuksineen on riski koko terveydenhoitojärjestelmälle,  joten  on tärkeää että luottamushenkilöissäkin on asiantuntijoita mukana”, kommentoi Elomaa.

Lisäksi ehdolle nimettiin Saara Haaslahti, kehityskoordinaattori, Rauma, Markus Holm, Kosteus- ja sisäilma-asiantuntija, Pori,  Tuomas Kovanen, opiskelija, Pori, Jenni Laurila, päihdepalveluiden esihenkilö, Pori, Heli Mannersuo Ojansuu, varhaiskasvatuksen opettaja, Pori, Tuula Saarinen, yhteiskuntatieteiden maisteri, Pori, Evita Seikkula, ylioppilas,Rauma, Heidi Teinonen, vastaava työterveyshoitaja, Pori ja Teija Österlund, erityisopettaja, Pori.

Vihreät on asettanut tähän mennessä Satakuntaan 22 ehdokasta vuoden 2025 aluevaaleihin. Lisää ehdokkaita nimetään joulukuun syyskokouksessa.