Satakunnan Vihreät nimesivät 17 ensimmäistä aluevaaliehdokastaan ensi vuoden tammikuussa käytäviin aluevaaleihin. Aluevaaleissa valittavat henkilöt tulevat jatkossa päättämään sosiaali- ja terveyspalveluiden sekä ja pelastustoimen järjestämisestä Satakunnan hyvinvointialueella. Vihreille tärkeitä periaatteita sosiaali- ja terveyspalveluiden järjestämisessä ovat ihmisoikeudet, tasa-arvo ja yhdenvertaisuus. Satakunnan Vihreiden aluevaaliohjelmaa työstetään parhaillaan ja se julkaistaan marraskuussa.

Nimetyt ehdokkaat ovat: Raija Banerjee, filosofian maisteri, Rauma, Irmeli Elomaa, lääkäri, Kankaanpää, Harry Guillot, asiakaspalvelija, terveydenhuollon sihteeri, Pori, Marianna Hanni, järjestelmävastaava, kaupunginvaltuutettu, Rauma, Anu Ikonen-Kullberg, kauppatieteiden maisteri, lehtori, Pori, Susanna Kivimäki, hallinnollinen isännöitsijä, Pori, Tiina Korsman, erityispedagogiikan opiskelija, Rauma, Heli Lehti, kasvatustieteiden maisteri, luokanopettaja, Pori, Justus Leppänen, ravintolatyöntekijä, Ulvila, Julia Liljegren, lukio-opiskelija, kaupunginvaltuutettu, Pori, Heli Mannersuo-Ojansuu, varhaiskasvatuksen opettaja, filosofian maisteri, Pori, Leena Mäkinen, ammatillinen erityisopettaja, sairaanhoitajaopiskelija, Pori, Laura Pullinen, viestinnän asiantuntija, kaupunginvaltuutettu, Pori, Minna-Liisa Salonsaari, filosofian tohtori, museoamanuenssi, Pori, Jarkko Santala, IT-asiantuntija, Pori, Tami Sirén, terveyskeskuslääkäri, Eura, Ari W. Sulin (sit.), dr. med, kehitysvammalääkäri, Pori
Lisää aluevaaliehdokkaita nimetään Satakunnan Vihreiden syyskokouksessa 13.11.