Eurajoella tehtiin ehdokasennätys, kun Vihreiden listalle asetettiin neljä vihreää kuntavaaliehdokasta: Johanna Holmstén, Kari Keuru, Aleksi Nordlund ja Milla Nordlund.

Johanna Holmstèn on 31-vuotias sosionomi, joka työskentelee tällä hetkellä rikosseuraamustyöntekijänä. Johanna nauttii maaseudun rauhasta, harrastaa teatteria ja taiteilua.  Hän haluaa pitää huolta Eurajoen kulttuuritarjonnasta ja panostaa tasa-arvon toteutumiseen. Johanna kuvailee, että olisi kuntapäätöksentekijänä avoin, luotettava ja tasa-arvoon pyrkivä valtuutettu.

Kari Keuru on 55-vuotias luvialainen Humanistisen ammattikorkeakoulun lehtori ja filosofian maisteri. Hänen agendallaan ovat kestävä ja vastuullinen kuntatalous, hyvä koulutus lapsille ja nuorille, esteetön ja tasa-arvoinen kunta ja monimuotoinen lähiluonto sekä kestävä kehitys. Kari kuvailee itseään lisäksi näin: ”

Olen vihreä äijä. Syön lihaa (mutta kasvisetkin maistuvat) ja ajelen kaasuautolla. Minulla on aurinkopaneelit, joilla tuotan sähköä kotitarpeiksi. Arvojani ovat luonnonsuojelu, ilmaston muutoksen ehkäisy ja kestävän kehityksen mukainen politiikka. Muutos lähtee minusta! Jokainen voi tehdä jotain.
Leppävedellä Keski-Suomessa erään maatalon pihassa oli biokaasuasema, mihin pysähdyimme tankkaamaan. Olisipa hienoa, jos Eurajoelta voisi eräänä päivänä ostaa 100 % kotimaista ja uusiutuvaa energiaa.”

Aleksi Nordlund on 26-vuotias vapaa-ajan ohjaaja ja hänelle ovatkin tärkeitä erityisesti lasten ja nuorten asiat. Lisäksi hän haluaa panostaa kulttuuripalveluihin, huolehtia tasa-arvon toteutumisesta ja toisten kunnioittamisesta.

 

Milla Nordlund on 35-vuotias luvialainen kahden lapsen äiti, joka on työskennellut mm. perhepäivähoitajana, lastensuojelussa ja päiväkodeissa. Hän haluaa, että päätökset tehdään luontoa kunnioittaen ja rakentavasti keskustellen.  Tärkeintä hänelle on myös edistää lapsiperheiden ja nuorten hyvinvointia. Kunnan tulisi Millan mielestään panostaa erityisesti ennaltaehkäiseviin toimiin.
Ehdokkaisiin pääsee tutustumaan lisää Eurajoen Vihreiden Facebook-sivun kautta. Siellä ilmoitetaan myös ehdokkaiden järjestämistä tulevista tapahtumista, joissa heidän kanssaan voi keskustella lisää.