Ensimmäiset kuntavaaliehdokkaat Satakunnan alueella nimettiin kesäkuussa Porissa ja Raumalla. Nimettyjen
joukossa on mukana sekä uusia kasvoja että jo pitkään mukana olleita aktiiveja. Kaikkia yhdistää into ja halu vaikuttaa oman kotikuntansa asioihin ympäristön ja ihmisten kannalta kestävällä ja pitkään tulevaisuuteen katsovalla tavalla.

Ensimmäisten joukossa ehdokkaiksi Raumalla lähtivät:

Akseli Ekroth, lähihoitaja, Tiina Korsman, opiskelija, Marianna Hanni, järjestelmävastaava, Marianne Mäkelä, toiminnanjohtaja

Porissa ehdokkaiksi nimettiin:

Suvi Heikkilä, filosofian tohtori, tutkija, Susanna Kivimäki, hallinnollinen isännöitsijä, Tuomas Koivuviita, tietoliikenneasentaja, Jari Känä, sahatyöntekijä, Heli Mannersuo-Ojansuu, varhaiskasvatuksen opettaja, filosofian maisteri, Sari Nyberg-Tuominen, varhaiskasvatuksen opettaja, Tuula Saarinen, yhteiskuntatieteiden maisteri, palvelupäällikkö, Minna-Liisa Salonsaari, filosofian tohtori, museoamanuenssi, Jarkko Santala, ICT-asiantuntija, Riikka Siivonen, opiskelija, Hanna Sinisalmi, kasvatustieteiden maisteri, luokanopettaja, Teija Österlund, lehtori.

Seuraavia ehdokkaita ympäri Satakuntaa nimetään syksyllä. Jokaiseen kuntaan tarvitaan hyviä vihreitä ehdokkaita, eikä aiempaa kokemusta politiikasta ei tarvita. Itseään tai kaveriaan kannattaa vinkata vihreiden ehdokkaaksi täällä.