Vihreän liiton puoluehallitus on tänään nimittänyt Satakunnan Vihreät ry:n esittämänä Jaakko Lehtosen Satakunnan vihreiden toiminnanjohtajan sijaiseksi 30.6.2019 asti. Lehtonen aloittaa tehtävässään maanantaina 26. maaliskuuta.

– Sijaisuuden ajalle osuvat maakunta- ja eduskuntavaalit ovat vihreälle puolueelle Satakunnassa tärkeä näytön paikka. Jaakko tuo Satakunnan vihreiden tiimiin uutta näkemystä, mutta myös vankkaa kokemusta politiikan kentältä, kuvailee Laura Pullinen, Satakunnan Vihreät ry:n puheenjohtaja.

Lehtonen on aiemmin toiminut muun muassa Opiskelijakunta SAMMAKKOn hallituksen puheenjohtajana sekä Suomen Opiskelijakuntien liitto SAMOKin hallituksessa.

– On hienoa päästä mukaan kehittyvään ja kasvavaan organisaatioon. Vihreillä on kyselyiden valossa iso potentiaali nousta nopeastikin suureksi puolueeksi Satakunnassa. Puolueen faktoihin pohjaava politiikka ilman sidosryhmäriippuvaisuutta vetoaa itseeni, Jaakko täydentää.

Satakunnan Vihreät ry on Vihreän puolueen piirijärjestö, johon kuuluvat Satakunnan Vihreät Naiset ry, Ala-Satakunnan Vihreät ry, Huittisten Vihreät ry, Pohjois-Satakunnan Vihreät ry, Porin seudun Vihreät ry sekä Rauman Vihreät ry.