KUNTAVAALIT 2021

Kuntavaalit pidetään huhtikuun kolmantena sunnuntaina 18.4.2021 (ennakkoäänestys 7.-13.4.).

Vihreät muuttavat maailmaa, jotta elämä maapallolla voi kukoistaa.

Teemme työtä ilmastonmuutoksen ja kuudennen sukupuuttoaallon pysäyttämiseksi, jotta tuleville sukupolville jää elinvoimainen maapallo. Taistelemme tasa-arvoisen, turvallisen ja oikeudenmukaisen tulevaisuuden puolesta. Puolustamme luontoa ja ihmisiä ahneutta ja lyhytnäköisyyttä vastaan. Teemme politiikkaa periaatteidemme ja tutkitun tiedon pohjalta emmekä eturyhmien lähtökohdista. Annamme äänen niille, joiden ääni ei muuten kuulu – luonnolle, eläimille ja tuleville sukupolville – ja varmistamme, että haavoittuvassa asemassa olevat saavat äänensä kuuluviin.

Lähde ehdolle tai vinkkaa hyvä ehdokas?

Haluatko tehdä pitkälle tulevaisuuteen katsovia päätöksiä ja edistää terveyttä ja hyvinvointia, luonnonsuojelua, laadukasta ja yhdenvertaista koulutusta, köyhyyden torjuntaa ja ilmastotyötä kunnassasi?

Aiempaa kokemusta poltiikasta ei tarvita, vaan into ja halu vaikuttaa riittävät. Järjestämme säännöllisesti ehdokaskoulutuksia kampanjoinnista ja politiikan sisällöistä sekä tilaisuuksia, joissa on matala kynnys tutustua toisiin ehdokkaisiin ja toimijoihin.

Jos olet kiinnostunut ehdokkuudesta Vihreiden listalla kotikunnasssasi Satakunnassa tai sinulla on vinkki hyvästä ehdokkaasta klikkaa ”ehdota ehdokasta” ja täytä lomake.